Servicii

Tururi virtuale pentru muzee

Turul virtual, mai numit și turul 3D - este o copie digitală detaliată a muzeului sau galeriei dvs., oferită cu efectul de prezență. Datorită lui, vizitatorul poate naviga prin muzeu pas cu pas, explorând încăperile, privind în jur la 360 grade, apropiindu-se și îndepărtând imaginea. Acest lucru permite examinarea exponatelor expuse, a ornamenteleor și candelabrelor de pe tavan, precum și a decorului pereților.

Detalii
Tururi virtuale pentru magazine

Turul 3D permite examinarea interiorului și obținerea unei imagini despre numărul vitrinelor și tejghelelor. Va afla ce branduri sunt

Detalii
Tururi virtuale pentru hoteluri

Turul virtual pentru hotelul dvs. este copia lui digitală detaliată, cu efectul de prezență. Cu ajutorul turului 3D, vizitatorul poate naviga pas cu pas dintr-o încăpere în alta. Privind în jur, apropiindu-se și îndepărtând imaginea. Astfel, vizitatorul călătorește prin hotelul dvs., examinând elementele de decor de pe tavan și pereți, anumite obiecte. Într-un cuvânt, turul 3D ne amintește un joc video, de genul "First person".

Detalii
Tururi virtuale pentru restaurante

Turul virtual reprezintă o călătorie fascinantă printr-o copie electronică a restaurantului dvs. cu senzația de prezență. Este o demonstrație interactivă, care permite potențialilor dvs. oaspeți să se deplaseze pas cu pas prin sală, să se rotească și să apropie imaginea pentru a examina detaliat interiorul localului, decorul și chiar meniul.

Detalii
Tururi virtuale pentru centre medicale

Tururile virtuale au devenit din ce în ce mai populare în toate industriile, iar centrele medicale nu fac excepție. Un tur 3D permite pacienților să cunoască clinica, facilitățile și serviciile acesteia, fără a pleca de acasă. Acesta este un instrument puternic care ajută la creșterea încrederii și la atragerea de noi clienți. Dacă dețineți un centru medical și doriți să oferiți pacienților o experiență unică, un tur virtual este soluția perfectă.

Detalii
Tururi virtuale pe Google Maps

Turul virtual prin restaurantul sau hotelul dvs. va fi afișat direct pe harta Google și în aplicația Google Street View.

Detalii

Parteneri